Over DutchGrown

Wij van DutchGrown bestaan al voor gedurende vier generaties en zijn een bewezen nummer één op het gebied van de verkoop van bloembollen. Bij ons vind je de hoogste kwaliteit en wij leveren enkel en alleen bloembollen van topformaat. Maak een keuze uit ons geweldige en veelzijdige assortiment aan unieke bloembollen welke met zorgvuldigheid en veel liefde zijn samengesteld. Onze bloembollen worden vervolgens vanuit onze familieboerderij in Nederland rechtstreeks naar het gewenste bezorgadres in Nederland verzonden.

Een continuatie van een bloembollen traditie

Wie zijn de gezichten achter DutchGrown?

Wij zijn Ben en Pete, twee broers en de gezichten achter DutchGrown. 150 jaar geleden is DutchGrown ontstaan door een familiedroom- en gedeelde passie voor bloemen. Een passie die zich uitstrekt over 4 generaties, 3 eeuwen en 2 continenten. Dit verhaal heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een van de oudste en meest gerespecteerde bloembollenexporteurs van Nederland.

Hoe is DutchGrown ontstaan?

De reis van DutchGrown begon allemaal in 1882
met onze overgrootvader die op een familieboerderij in Nederland bloembollen teelde.
Als snel kwam hij op het idee om bloembollen te verkopen aan lokale telers in
Duitsland. Een jaar later brachten kansen, ambitie en avontuur hem per boot
naar New York, alwaar hij de allereerste bloembollenexporteur uit Nederland was.
Onze grootvader en vader volgden in zijn schoenen en genoten van groot succes
zonder concessies te doen aan de kwaliteit, klantenservice en tevredenheid. .


Hoe wij werken bij DutchGrown

Persoonlijk contact

Wij van DutchGrown vinden een persoonlijke benadering van zaken en klantenservice zeer belangrijk. De kans is dus groot dat als je contact opneemt met de klantenservice, dat één van ons aanwezig is om jouw vragen te beantwoorden.

Daarnaast vinden wij het van groot belang om telkens een uitstekende service en topkwaliteit te leveren, waardoor wij voortdurend innoveren en inspelen op de vraag van onze klanten.

De Toekomst

Zowel Ben als Piet blijven met veel passie en liefde aan het bedrijf werken, en zullen ervoor zorgen dat DutchGrown blijft innoveren en groeien. De 5e generatie staat al te wachten en is bereid om de mantel over te nemen en in onze voetsporen te treden. Met de gedachten aan onze overgrootvader en onze passie voor bloemen blijven wij streven naar het leveren van topkwaliteit bloembollen. Wij geloven dat onze overgrootvader erg trots zou zijn op de groei van DutchGrown en de richting die zijn dromen en ambitie zijn ingeslagen.

Bezoek onze proeftuin!

Kom ons bezoeken in de lente!

Ieder voorjaar is het weer tulpen, narcissen en hyacinten tijd. Je hebt dan de mogelijheid om ons complete assortiment in bloem te aanschouwen! Alle soorten die wij aanbieden staan dan in bloem in onze showtuin en de velden eromheen, waarbij je je ogen uitkijkt bij het zien van de verschillende kleuren. Kom genieten en luister naar het verhaal over de tulpen. In de maand april kan je je eigen bos tulpen in onze pluktuin plukken of alvast DutchGrown bollen bestellen voor het aankomende najaar. We hopen je hier te zien. Tot snel in Voorhout!