Algemene voorwaarden

Om er zeker van te zijn dat u de meest verse bloembollen ontvangt, verzenden wij uw bestelling op het moment dat de bollen plant- of plantrijp zijn. Vervolgens is het belangrijk om uw bloembollen zo snel mogelijk na ontvangst te planten.

DutchGrown™ garandeert dat al onze bloembollen naamecht, gezond en groeikrachtig zijn, zodat uw bloembollen bij een juiste aanplant en nazorg een optimale bloei doormaken.

Wat als mijn zending beschadigd aankomt?

De kans dat uw zending beschadigd aankomt is zeer klein. Als er echter een probleem is met de levering, zijn wij er om u te helpen! Als je pakket beschadigd aankomt, neem dan contact op met de DutchGrown™ klantenservice door ons contactformulier in te vullen, waarna direct een claim wordt ingediend bij de vervoerder. U moet het pakket(ten) minimaal 14 dagen bewaren, omdat wij de beschadigde bloembol mogelijk willen inspecteren.

We zullen het vervangende product opnieuw verzenden nadat de vervoerder de schadeclaim heeft goedgekeurd en het product is teruggestuurd naar ons magazijn. Als we die bloembollen momenteel niet op voorraad hebben, bieden we u graag een vervanging of terugbetaling aan, of u kunt wachten tot het volgende verzendseizoen voor herfstbloembollen. We zullen geen claims honoreren die meer dan 2 dagen na ontvangst van het beschadigde product worden ingediend. Na het verstrijken van bovengenoemde termijnen wordt de klant geacht de geleverde producten te hebben goedgekeurd.

Terugbetalingen

Lees ons Retour- en restitutiebeleid.

Wijzigingen in een bestelling

Geef na het plaatsen van een bestelling eventuele wijzigingen door via info@dutchgrown.eu. U kunt een bestelling wijzigen binnen 60 dagen nadat de bestelling is geplaatst. Vanwege logistieke redenen kunnen we geen wijzigingen aanbrengen in een bestelling minder dan 12 dagen voordat uw bestelling vanuit Nederland wordt verzonden.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht in heel Europa om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je van een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen van de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor het door ons beschikbare modelformulier voor herroeping (hier te downloaden) gebruiken, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw deelname van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Terugkeren

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de deur ons geboden verlaagde standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn van jouw beslissing om de overeenkomst te herroepen.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de eerdere transactie heeft uitgevoerd, tenzij dat niet mogelijk is; in elk geval zullen er voor jou van deze terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij kunnen wachten met de terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of dat u hebt aangetoond dat u de goederen teruggezonden hebt.

Je dient de goederen onverwijld, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen te hebben verzonden of overhandigd. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten voor het terugzenden van de goederen zullen voor uw eigen rekening zijn. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen, wat het gevolg is van het gebruik van de goederen. Dit is nodig om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Betrouwbaarheid

Onze aansprakelijkheid is beperkt tot de aankoopprijs van de bloembollen. Uw beslissing om te kopen bij DutchGrown Ltd bevestigt uw erkenning en acceptatie van ons beleid.

De website dutchgrown.nl is eigendom van en wordt beheerd door DutchGrown Limited.

DUTCHGROWN LTD
Reg. #: HIJ 411632
Geregistreerd adres:
9 Chiou Street 2373,
Nicosia Cyprus