DutchGrown™ Showtuin

DutchGrown Showtuin

Bezoek de DutchGrown™ showtuin in de Lente!

Met onze roots in de Duin- en Bollenstreek (Voorhout!) ervaar je bij De Tulperij het bloembollenbedrijf in alle geuren en kleuren. Het volledige assortiment van DutchGrown staat hier elke lente in volle bloem!

Ieder voorjaar is het weer tulpen, narcissen en hyacinten tijd. Je vindt ze in de lente allemaal in onze showtuin en de velden eromheen, waarbij je je ogen uitkijkt bij het zien van de verschillende soorten en kleuren. Kom genieten en luister naar het verhaal van Daan of Anja over de tulpen.

In de maand april kan je je eigen bos tulpen in onze pluktuin plukken, en dan kan je ook zomerknollen (dahlia’s) kopen of alvast bollen bestellen voor het najaar. Dit is een hele leuke tijd!

In onze schuur kijk je je ogen uit over de diversiteit aan bloembollen in deze periode. Ruime keus voor in je tuin. Hoe leuk is dat?! Fleur je tuin op met tulpen, narcissen en hyacinten of andere voorjaarsbollen. Je hebt ogen te kort bij De Tulperij, want er is namelijk zoveel te zien en te beleven. Heb geen haast, neem de tijd om te genieten. Je bent meer dan welkom.

Maak kennis met Daan en Anja

Toegang tot De Tulperij is gratis.. Ruik, proef, voel, beleef en geniet!

Voor meer informatie bezoek de website van De Tulperij

DutchGrown Show Garden